zPhone - Susține performanța companiei tale.

Oferim condiții speciale de mentenanță și service pentru companii.

De ce noi?

We have been asked how we’ve grown so quickly, the answer is simple. We have positioned the organization in providing the best and cheapest products and to provide the best customer service possible through technology. Internally, we call this our Supercalifragilisticexpialidocious philosophy.

Activam din

2013

Peste 5000 de clienti multumiti!

5000

Care sunt avantajele colaborării cu noi?

Parteneriat puternic

Un parteneriat puternic pentru dezvoltarea afacerii tale.

Suport rapid

Îți oferim suport rapid și personalizat în funcție de nevoile tale.

Date flexibile de facturare

Posibilitatea stabilirii unor date flexibile de facturare, în funcție de volumul comenzii și tipul de cooperare.

Cele mai bune oferte

Pregătim cea mai potrivită soluție și cea mai bună ofertă de preț pornind de la nevoile tale.

 1. Ofertă exclusivă pentru întreprinderile din Moldova de la zPhone

 2. Produsele Apple depășesc orice concurență pe piața PC-urilor, mai ales când vine vorba de IT, design, securitatea datelor. Da, orice Macbook sau iMac costă mai scump decât cele ale altor producători. În schimb, știți că cumpărați un dispozitiv care va dura ani de zile.

 3. Computerele Apple se defectează de două ori mai rar decât cele ale altor producători. Acestea sunt mai bine protejate împotriva virușilor, ocupă mai puțin spațiu, sunt mai ușor de utilizat și oferă noi posibilități pentru toți angajații dvs.

 4. Noi înțelegem cât este de important să ai calculatoare de calitate la birou, așa că oferim un serviciu unic pentru B2B în Moldova.

 5. Acum puteți cumpăra dispozitive Apple pentru întreprinderi în condiții avantajoase. Semnați un contract cu zPhone și cumpărați de două ori mai rapid și mult mai avantajos decât în magazinele din oraș.

 6. În caz de necesitate, vom amâna plata, vă vom oferi o reducere suplimentară, vom livra produsele la comandă și vă vom oferi servicii regulate de asistență pentru toate dispozitivele din biroul dvs.

 7. Ce produse Apple puteți cumpăra prin intermediul ofertei B2B:

   • Calculatoare și tablete pentru serviciu: iMac, Macbook, iPad Pro;

   • Accesorii: mouse-uri Apple, tastaturi wireless, trackpad-uri, conectori și multe altele;

   • iPhone-uri pentru angajați;

   • Echipamente și accesorii suplimentare.

 1. Vă vom configura toate dispozitivele, vom instala sau actualiza sistemele de operare și vom crea un registru pentru dispozitivele mobile. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Noi vom face totul pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să deveniți partenerul nostru B2B și să folosiți toate posibilitățile zPhone la un preț special.